Campus 2022

A vadkeleti fesztivál

7/5/2022

Alig várom, hogy idén is a campuson ünnepeljük a felvételit, hajnalok közepén énekelhessük akár a vamos a la playat, vagy akár csak új arcokat megismerjünk meg a nagyerdőn, életmentő gyorsunkat fogyasztva. Habár tavaly korlátokkal, idén már az igazi Campus élményre lehet számitani olyan legendás előadókkal, mint Tiesto, Zara Larsson, Sigala és a legnagyobb hazai előadókkal.

Írta: Magyar Bálint

Idén is Debrecen szívében a Nagyerdőn kerül megrendezésre július 20-24 között, már 15. éve.

Mi várható idén?

Idén 15 színpad fogja garantálni a felejthetetlen élményeket, ahol a világ és az ország legjobb előadói fognak felelni a hangulatunkért, mint Tiesto, Azahriah, Majka & Curtis, Sigala, Rúzsa Magdolna. Legyen a kedvenced: Rock, House, Techno, Alternatív, Pop, mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló hangulatú színpadot. Napközben élvezhetjük a Nagyerdő adta lehetőségeket pl: Aquatiqum fürdő, újonnan épült Nagyerdei strand, gasztronómiai különlegességek, Nagyerdei ködszínház.

Minden út ’Debrecen’-be vezet.

A legkényelmesebb természetesen autóval: Budapest felől az M3-as majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig, lehajtás: Debrecen-Nyugat táblánál. Szeged felől a 47-es számú főútvonalon, Nyíregyháza felől a 4-es számú főútvonalon, Miskolc felől az M35-ös autópályán közelíthető meg.

Aktuális vonat/autóbusz menetrendről a www.mavcsoport.hu és a www.menetrendek.hu oldalon tájékozódhatok. A Debreceni nagyállomástól 1-es villamossal az Aquaticum megállóig, majd gyalog kb 5 perc az Ady Endre útig. Az autóbusz állomástól pedig 10 / 10Y / 10A busszal a Mechwart András Szakközépiskola megállótól a Klinikák megállóig, majd kb 10-15 perc gyalogosan az Ady Endre útig.

Ezen kívül van még lehetőségünk Oszkár telekocsival érkezni.

Na de hol fogunk aludni?

Van lehetőségünk kempingezni 2000 ft/fő ellenében a fesztivál területén vagy igénybe vehetjük a környező szállodákat. Ezekről bővebben a http://www.campusfesztival.hu/hu/info/szallasok oldalon tudtok tájékozódni.

Mennyi az annyi?

Ár/érték arányban még mindig az egyik legkedvezőbb fesztivál. A teljes bérlet 35,990 ft, a napijegy pedig 15,990 ft. Hétvégi jegy (Péntek-Szombat) 22,990 ft. Bővebben a https://jegy.campusfesztival.hu/ tudtok tájékozódni.

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/238531841458705

Gyertek ti is, csúszunk meg itt ne a vizsgákon!