RÓLUNK

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a Kanyar Magazin! 1994 óta vagyunk jelen az egyetemi életben, és havi rendszerességgel publikálunk nyomtatott újságokat a BGE-KKK területén. Emellett aktívan jelen vagyunk az online térben is, ahol számos cikket közlünk különféle rovatainkban.

Az elmúlt több mint 25 év során a Kanyar Magazin az egyik meghatározó médiummá vált a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának területén. Elkötelezettek vagyunk az információ átadásában, a tudás terjesztésében és a társadalmi párbeszéd elősegítésében.

Az újság mögött egy több mint 60 fős csapat áll, akik elhivatottan dolgoznak nap mint nap az újság létrehozásáért. A csapatunk már egy nagy családdá nőte ki magát, és minden egyes tagunk fontos szerepet játszik abban, hogy a Kanyar Magazin minőségi tartalmat kínáljon olvasóinknak.

Rovataink sokszínűsége lehetővé teszi, hogy széles körű témákban közvetítsünk információt és szórakoztassuk olvasóinkat. Legyen szó kultúráról, kommunikációról, médiaelemzésről vagy akár új médiatechnológiákról, mindig arra törekszünk, hogy friss, érdekes és releváns tartalmat nyújtsunk.

Az online platformunk lehetővé teszi, hogy az olvasóink számára folyamatosan elérhetőek legyünk, bármikor és bárhonnan. Interaktív tartalmaink, fórumaink és közösségi média jelenlétünk révén igyekszünk építeni a közösséget és közvetlen kapcsolatot teremteni az olvasóinkkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Kanyar Magazin hosszú éveken keresztül hűséges olvasótábort szerzett, és folyamatosan növeljük olvasóink számát. Elkötelezettek vagyunk a minőség és az objektivitás iránt, és mindig törekszünk arra, hogy a legjobb tartalmat nyújtsuk a közönségünknek.

Bízunk benne, hogy élvezni fogod az általunk nyújtott tartalmat!

Ismerd meg a szerkesztőséget!

GÁLICZA ZOLTÁN

Lapigazgató

IVÁNKA DÓRA

Főszerkesztö

Á. TÓTH HÉDI

Art Director

GUZSVÁN CSABA

Szponzor Koordinátor

CSÁK BORBÁLA

Lektor vezető

SZÉCSI KRISTÓF

Fotós Koordinátor

MAGYAR ANNA VIRÁG

Felelős szerkesztő

VARGA TÍMEA

Felelős szerkesztő

Cikkírók: Botos Balázs, Brugós András, Ivánka Dóra, Lovas Hanga, Magyar Anna Virág, Matuszka Máté, Szécsi Lilla, Turza Viktória, Gigor Áron
Grafikusok: Á. Tóth Hédi, Balázs Jázmin, Gigor Áron, Joó Dániel, Kollár Diána, Magyar Anna Virág, Magyar Bálint, Molnár Emese, Móré Luca, Szalai Réka, Turza Viktória, Ujhelyi Petra, Volosinovszki Paul, Pintér Zita
Lektorok: Csák Borbála, Balázs Vivien, Szőnyi Nóra, Molnár Márton Gergely, Zamaróczy Rebeka, Palotás Dóra
Fotósok: Csapó Gábor, Magyar Bálint, Oláh Márton, Örményi Annamária, Sőr Bence, Valkony Márk, Szécsi Kristóf
Hírdetésszervezők: Argyelán Balázs, Barcsák Péter, Gálicza Zoltán, Guzsván Csaba, Jankó Zsombor, Kakasi Szonja, Lichtl Szonja, Nagy Boglárka, Tábi Dávid