EFOTT 2022

Az év legnagyobb hallgatói bulija!

7/3/2022

Egy újabb év telt el éjszakába nyúló, zárthelyik és vizsgák előtti utolsó pillanatos tanulásokkal, kinek-kinek inkább bulizással, ahol egyszerre kellett megtalálnia az egyetemista hallgatói közösségnek a megfelelő egyensúlyt e kettő fizikai megterhelés között, de van egy jó hírem, amit mindenki tud: a hasznosabb rossz kiesett életünkből a nyárra!

Írta: Hollósi Andor

Már csak egy dologra kell koncentrálnunk, hogyan tomboljuk ki magunkból mindazt a stresszt, amit az év során hallgatótársainkkal összeszedtünk és átéltünk? Igen, hallgatótársainknak, szaktársainknak erre a célra született meg az EFOTT, amit nyugodt szívvel mondhatunk és jelenthetünk ki az év legnagyobb hallgatói bulijának!

Július 13-17. között a Velencei-tó partja fogja adni az otthont megannyi egyetemistának, nem egyetemistának, hogy úgy kibulizzák magukat erre a nyárra, hogy aztán következő évben ismét visszatérjenek ide, az EFOTT-ra!

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (röviden: EFOTT) egy 1976-ban létrejött nyári zenei fesztivál, ami Magyarország egyik tradicionális fesztiváljának számít, hallgatók körében maga a paradicsom! 2015 óta Velencén, a Velencei-tó északi strandján kerül megrendezésre minden évben, és minden évben színesebb és széleskörűbb fellépőkkel jelentkezik, legyen akár külföldi, vagy éppen egy hazai slágerért felelős magyar előadó, együttes. 2022-ben ellátogat hozzánk Akon, John Newman , Riton, Regard hogy megszemléljék milyen is a fiatalság ha buliról van szó! Ne menjünk el szó és hangos sikítás nélkül hazai előadóink, együtteseink mellett sem mivel itt lesz a Wellhello, Follow The Flow, ByeAlex és a Slepp, Halott pénz, Azahriah, Dzsúdló, Horváth Tamás, BSW, T. Danny, és természetesen a hazai elektronikus zenei élet is képviseltetni fogja magát, hogy napfelkeltéig tudjuk nyomni! Huuuh micsoda nevek, én már most dúdolom jobbnál jobb zenéiket!

Jegyek és bérletek: https://efott.hu/jegyek/

Programterv: https://efott.hu/programok/

Helyszín: https://efott.hu/helyszin/

Facebook megtaláljátok az eseményt itt: https://www.facebook.com/efott

Instagram oldalt pedig itt tudjátok bekövetni: https://www.instagram.com/efott_official