EFOTT 2023

Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója

6/5/2023

Üdvözöld a nyarat az év egyik legnagyobb és legvonzóbb eseményével, az EFOTT Fesztivállal! Az EFOTT egy rendkívül népszerű rendezvény, amely minden évben egyetemisták és főiskolások ezreit vonzza Magyarországról és az egész világról. A 2023-as esemény ígéretesnek tűnik, tele lenyűgöző zenei előadásokkal, kulturális eseményekkel és felejthetetlen élményekkel.

Írta: Hollósi Andor

A fesztivál kiemelkedő zenei programokat kínál, ahol hazai és külföldi előadók lépnek színpadra a különböző műfajokban. A fő fellépők között várhatóan olyan népszerű zenekarok és előadók találhatóak, mint például Azahriah, Carson Coma, Beton.Hofi, Valmar és még sokan mások…

Az EFOTT Fesztivál azonban nem csak a zenei programokról szól. A helyszínen számos más tevékenység is vár rád. Fedezd fel a különböző színpadokat, ahol DJ-k és elektronikus zenei előadók teszik felejthetetlenné az éjszakáidat. Vegyél részt a színházi előadásokon, a komikusok fellépésein és a művészeti programokon, amelyek szórakoztató és inspiráló pillanatokat nyújthanak.

A sport és az aktív kikapcsolódás is szerepel a repertoárban. Próbáld ki a vízi és szárazföldi extrém sportokat, vegyél részt a sporteseményeken vagy éppen fedezd fel a természetet különböző túrák és kirándulások során. Az EFOTT Fesztivál különleges helyszíne lehetőséget nyújt a fesztiválozóknak, hogy egyszerre pihenjenek és felfedezzenek egy termtészetközeli környezetet.

Az EFOTT Fesztivál területén sátorozási lehetőség is rendelkezésre áll, így élvezheted a táborozás élményét közvetlenül a fesztivál helyszínén. A számos étkezési lehetőség gondoskodik arról, hogy mindig legyen mit enned, és az italpultok frissítő italokkal várnak. Emellett vásárolhatsz különféle termékeket a helyszínen található üzletekben is. Az EFOTT Fesztiválra történő részvétel egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megismerj új embereket és barátságokat köss a diákok között. Ez az esemény lehetőséget ad a kikapcsolódásra és a közösségi élet építésére az egyetemisták és főiskolások körében.

Az EFOTT Fesztiválra való belépéshez jegyet kell vásárolnod. Látogass el a hivatalos EFOTT weboldalra a jegyvásárláshoz és a legfrissebb információkhoz. Ne felejtsd el ellenőrizni a pontos dátumokat és helyszínt, valamint tájékozódj a részletes programról és a fellépőkről!

Időpont: 2023. Július 12.-16.
Helyszín: Sukoró
Jegyvásárlás: https://tickets.efott.hu/tickets/efott-2023

További információkért látogass el az EFOTT weboldalára!

Az EFOTT 1976-ban alakult, és azóta minden évben megrendezik Magyarországon. Kezdetben az esemény egy kisebb, egyetemistáknak szóló találkozó volt, amely a Balaton partjának egyik városában, Siófokon zajlott. Az első rendezvényre mintegy 500 résztvevő érkezett. Az idők során az EFOTT növekedett és fejlődött, és mára az egyik legnagyobb és legismertebb diáktalálkozóvá vált Magyarországon. Az esemény három alappilléren nyugszik: zenei fesztivál, sport- és kulturális programok, valamint szórakozási lehetőségek. Az EFOTT népszerűsége az évek során folyamatosan növekedett, és több tízezres látogatói réteget vonz. A fesztivál helyszíne 1998 óta Velence, a Velencei-tó partja, ami egy gyönyörű természeti környezetet biztosít a rendezvénynek.