Fotózásra fel!

4/5/2024

Te is sok energiát fordítasz az önéletrajzodra? Ha igen, valószínűleg törted már azon a fejed, hogy milyen képet illessz be, ami nemcsak a legjobb oldaladat mutatja meg, de mellette szakmailag is megfelel. Ha nem tudod merre indulj egy tökéletes képért a CV-dbe, mutatunk Neked egy különleges csomagajánlatot a DóraFilm-nél!

Írta: Varga Tímea

Miért ennyire fontos, hogy milyen kép szerepel a munkatapasztalatod mellett?

Sokszor nem is gondolnánk, mennyit számít, ha egy HR-es vagy a menedzser rátekint az önéletrajzunkra, és egy igényes, jó megvilágításban készült képet lát, amely tökéletes távolságból készül, kiemeli a tartásunkat, és átadja a kisugárzásunkat.

Mit is tartalmaz Dóri csomagajánlata?

-50 perc portré/egyéni/brand fotózás

-maximum 3 szettben, akár átöltözési lehetőséggel

-25 - 55 db kész, kidolgozott fotó

-választható helyszínen Budapesten (kültéren vagy stúdióban)

-online átadás, jelszóval védett tárhelyen

-2 héten belüli kidolgozás

A fotózás díja: 35.000 Ft

A csomagajánlat nem tartalmazza az esetleges stúdióbérlés költségét.

(További) képek kidolgozása, retusálása 1.500 Ft / kép.

Stúdió/enteriőr ajánlás:

https://dorafilm.hu/legjobb-fotostudiok-budapesten-ime-a-top6/

Szabadtéri fotózás esetén egyéni megbeszélés alapján történik a helyszínkiválasztás! 😊

Szénás Dóri éve óta foglalkozik a lifestyle fotózás rejtelmeivel. Fotósként hisz abban, hogy az egyetemről kilépve, a nagybetűs élet első lépéseként kifejezetten fontos egy jól beállított, igényesen elkészített fénykép, amelyet magabiztosan el merünk helyezni az önéletrajzunkban és a LinkedIn profilunkon is. Vess véget a fehér fal előtti fotózkodásnak, és tegyél egy lépést a letisztult, profi képek felé!

Mire kell számítani egy fotózás során?

Az első és legfontosabb lépés, az időpont egyeztetése. Amennyiben ez megvan, a megbeszélt helyen és időben megkezdődik a fotózás. Ezalatt egy kötetlen, laza, egy órás elfoglaltságot kell érteni, amely alatt sok beszélgetésre és nevetésre lehet számítani. Ezáltal tudja Dóri igazán személyre szabni a fotózást, és olyan képeket készíteni, amiket valóban boldogan tudsz majd felhasználni a kívánt célra.

A kamera előtt állva persze nem kell félned. A közös cél a személyes márkaépítés, és hogy az az oldalad legyen megörökítve, amellyel a legtöbb ember szimpátiáját el tudod nyerni, és persze a legjobb állást tudod megszerezni.

Milyen szettekben érdemes gondolkodni?

Érdemes lehet a már említett 2-3 szettet úgy kiválogatni, hogy harmonizáljanak egymással, például egy adott szettet ki lehet egészíteni egy kalappal, később pedig egy kabáttal. Persze készülhetsz 2-3 különböző outfittel is, amelyek átöltözést igényelnek. A legfontosabb az, hogy a kiválasztott ruhadarabok önazonosak legyenek. A színek közül pedig érdemes kerülni a harsány színeket, például a lilát, magentát, rózsaszínt, pirosat, sárgát, zöldet és minden egyéb nagyon erős színt, mivel ezek a színek könnyen elvonják a figyelmet a képen szereplő személyről.

Ha már fotózásra készülünk, érdemes válogatnunk a jól bevált, letisztult színek közül, ilyenek például a barna különböző árnyalatai, farmer, bordó, mustársárga, szürke, terracotta, fehér és a megunhatatlan fekete.

Most pedig, hogy már megismerted a fotózás menetét, nincs más hátra, mint hogy foglalj egy időpontot Dórihoz! Próbáld ki magad, építsd a branded, és legyél Te is egy szuper CV fotó büszke tulajdonosa! 😊

Az alábbi elérhetőségeken tudsz időpontot egyeztetni:

www.dorafilm.hu

info@dorafilm.hu

+36 70 779 0206

https://www.instagram.com/dorafilm.hu/

https://www.facebook.com/dfproduction.hu