Ne baltázd el ezt a lehetőséget!

Baltadobálás PR

PR

1/25/2023

A vizsgaidőszak kellős közepén sokszor álmodozunk a boldog békeidőkről: a vizsgák nélküli, stresszmentes hétköznapokról. Te gondolkoztál már azon, hol fogod levezetni a felgyülemlett energiákat? A Kanyar család tud egy tökéletes alternatívát ajánlani Neked!

Írta: Matuszka Máté

A baltadobálás egy egyedi, izgalmakkal teli programlehetőség. Budapesten a belváros szívében, a Dohány utca 30/a szám alatt találjuk a helyet, ahol a vikingeket meghazudtoló módon hozhatjuk elő magunkból az igazi harcost.

A Pániq Szoba által működtetett helyen különböző baltákkal és dobócsillagokkal, 23 pályán lehet egyszerre dobálnunk. Falapokból készült céltáblákra kell céloznunk; minden dobás, ami a céltáblában landol, pontot ér.

Bár első hangzásra mindez veszélyesnek tűnhet, hiszen éles baltákat használunk a dobáshoz, az ötletgazdák ügyeltek a teljes biztonságra.

Egy boxban egyszerre csak egyedül dobálhatunk, a boxokat dróthálóval választották el egymástól. Sőt, komoly szabályok vannak arra, hogy milyen technikával dobhatunk, merrefele tarthatjuk az eszközöket és milyen távolságban kell állnunk másoktól, ha a kezünkben fogunk egyet.

Számunkra egy felejthetetlen élmény volt ez lehetőség! A program elején profi instrukciókat kaptunk, de közben is kérhettünk segítséget a dobástechnikánk tökéletesítésére. Érdekesség, hogy a balták közti különbség a súlypontjában rejlik; az határozza meg, hogy mennyire könnyű vele dobni, hogy a súlypont a balta fejénél vagy a baltanyélben helyezkedik el. Még shurikent is kaptunk, aminek a dobási technikája teljesen más volt, de könnyen rá lehetett érezni.

A baltadobálás tökéletes program lehet csapatépítésre, szülinapokra, baráti vagy családi összejövetelekre, de ha egy különleges és maradandó randiélményt szeretnél, akkor pároknak is szívből ajánljuk! Ha fűszereznéd még az élményt egy kis extra adrenalinnal, kipróbálhatod milyen UV fényben célozni. (Ezt ne felejtsd el a foglaláskor jelezni!)

Az árakat, a foglalást és további részleteket a hely weboldalán találod: https://www.baltadobalas.hu/ , de érdemes követni a facebook oldalukat is az aktualitásokért: https://www.facebook.com/baltadobalas

Ne baltázd el, ki ne hagyd a lehetőséget!

Jó szórakozást kívánunk!